Uitvaart in Zwijndrecht

Voor het melden van een overlijden 
in Zwijndrecht en omgeving belt u 078-6198754

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ben Jansma Uitvaartverzorging is een kleinschalige en persoonlijke uitvaartonderneming en staat garant voor een waardige verzorging van de uitvaart. Wij verzorgen voor u een begrafenis of crematie in Zwijndrecht en wijde omgeving; dit doen wij ongeacht uw kerkelijke en culturele achtergrond. Wij hebben respect voor iedere levens- en geloofsovertuiging. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend zijn bij ons niet alleen maar woorden.
Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

Ben Jansma Uitvaartverzorging is een particuliere en dus 100% zelfstandige uitvaartonderneming. Door deze zelfstandigheid kunnen wij u ruime aandacht geven op de momenten dat het voor u nodig is, en niet alleen maar in de dagen voor en na de uitvaart. Tijdens het bespreken van de uitvaart zijn wij niet aan tijd gebonden en we kunnen in alle rust met elkaar praten om zo de wensen en gedachten op een rijtje te krijgen. Samen overleggen we wat wenselijk en ook financieel haalbaar is en zo komen we dan met elkaar tot een heel persoonlijk  afscheid.

Indien gewenst zijn wij van harte bereid om de begrafenis of de crematie van te voren met u door te spreken. U kunt contact met ons opnemen via dit formulier of ons bellen op telefoonnummer 078 – 6198754

Wij de zorg, u een verzorgde uitvaart.

Lees verder