Nieuws

Op deze pagina willen wij u op de hoogte houden van nieuws van Ben Jansma Uitvaartverzorging en nieuws vanuit de uitvaartwereld.

Wij houden de ontwikkelingen rondom de regelgeving ivm Covid-19 nauwlettend in de gaten en treffen hiervoor passende maatregelen. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Op de begraafplaats Beukenhof in Schiedam is een nieuwe akker in gebruik genomen, een nieuwe plek om te begraven. Hier leest u erover.

Op onze pagina over Natuurbegraven vindt u nieuws over de nieuwe Natuurbegraafplaats Zomerlanden bij de Oude Maas.

In het blokje Werkwijze op onze website hebben wij een overzicht toegevoegd van rouwkisten, rouwkaarten en rouwauto’s.

Begraven of cremeren? Wat zijn de mogelijkheden? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van begraafplaatsen en crematoria in de regio. Kijkt u eens op deze pagina.

We kunnen u ook alvast helpen met een kostenoverzicht. Via het offerteformulier maken we een overzicht van de te verwachte kosten voor de uitvaart.

Wij hebben alles in huis om de rouwkaarten zelf te ontwerpen en te drukken. Met een beeldbank van meer dan 500 afbeeldingen kunnen we samen de rouwkaart heel persoonlijk maken.

Er bestaat geen recept voor rouwverwerking. We hebben geprobeerd een aantal zaken op te schrijven en u wat informatie hierover te geven.

Ben je nog jong en heb je  behoefte aan een plek waar je stil kunt staan bij rouwen en alles wat daarbij komt kijken bezoek dan eens de website van Rouwnetwerk Jong.

Voor verdere vragen of opmerkingen neemt u gerust contact met ons op, misschien wilt u een oriënterend gesprek over de uitvaart van uzelf of van een geliefde; onze gegevens staan op deze pagina.

Tegenwoordig plaatsen wij met enige regelmaat berichten op Facebook, hier te lezen en te liken, dank u wel.

Met een hartelijke groet,

Ben Jansma en Gerard van der Zijden.

We hebben het contact met jullie als bijzonder prettig en persoonlijk ervaren.