Nieuws

Op deze pagina willen wij u op de hoogte houden van nieuws
van Ben Jansma Uitvaartverzorging
en nieuws vanuit de uitvaartwereld.

Al langere tijd maken wij graag zelf de rouwkaart. Ben Jansma heeft hier de expertise voor en de juiste middelen om een zo meest mogelijk persoonlijke rouwkaart te maken. Uit een onnoemelijk grote database weet hij altijd het juiste plaatje te vinden bij uw wens. Passend bij uw dierbare; een hobby, een liefhebberij, een favoriete plek, noemt u maar op! Zo krijgt u bij ons een unieke persoonlijke rouwkaart.

Als er geen mogelijkheid is voor een thuisopbaring maken we in Zwijndrecht veelal gebruik van het rouwcentrum naast de begraafplaats aan de Jeroen Boschlaan.

, Ben Jansma Uitvaartverzorging

Bij de begraafplaats aan de Munikkensteeg is crematorium Minnendael gerealiseerd. Informatie over deze locatie en reserveren van Minnendael gaat via Ben Jansma Uitvaartverzorging.

Op onze pagina over Natuurbegraven vindt u nieuws over de nieuwe Natuurbegraafplaats Zomerlanden bij de Oude Maas.

In het blokje Werkwijze op onze website hebben wij een overzicht toegevoegd van rouwkisten, rouwkaarten en rouwauto’s. Er zijn ook andere mogelijkheden in plaats van vervoer met een auto, wij hebben voor u deze mogelijkheden op en rijtje gezet. Wij maken indien gewenst professionele vingerafdrukken, te gebruiken voor een sieraad.

Begraven of cremeren? Wat zijn de mogelijkheden? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van begraafplaatsen en crematoria in de regio. Kijkt u eens op deze pagina.

We kunnen u ook alvast helpen met een kostenoverzicht. Via het offerteformulier maken we een overzicht van de te verwachte kosten voor de uitvaart.

Wij hebben alles in huis om de rouwkaarten zelf te ontwerpen en te drukken. Met een beeldbank van meer dan 500 afbeeldingen kunnen we samen de rouwkaart heel persoonlijk maken.

Er bestaat geen recept voor rouwverwerking. We hebben geprobeerd een aantal zaken op te schrijven en u wat informatie hierover te geven.

Ben je nog jong en heb je  behoefte aan een plek waar je stil kunt staan bij rouwen en alles wat daarbij komt kijken bezoek dan eens de website van Rouwnetwerk Jong.

Voor verdere vragen of opmerkingen neemt u gerust contact met ons op, misschien wilt u een oriënterend gesprek over de uitvaart van uzelf of van een geliefde; onze gegevens staan op deze pagina.

Tegenwoordig plaatsen wij met enige regelmaat berichten op Facebook, hier te lezen en te liken, dank u wel.

We hebben het contact met jullie als bijzonder prettig en persoonlijk ervaren.