Nieuws

Op deze pagina willen wij u op de hoogte houden van nieuws van Ben Jansma Uitvaartverzorging en nieuws vanuit de uitvaartwereld.

Voor wat betreft de Corona maatregelen bij een uitvaart volgen wij het advies van de overheid zoals hier is te lezen.

Al langere tijd maken wij graag zelf de rouwkaart. Ben Jansma heeft hier de expertise voor en de juiste middelen om een zo meest mogelijk persoonlijke rouwkaart te maken. Uit een onnoemelijk grote database weet hij altijd het juiste plaatje te vinden bij uw wens. Passend bij uw dierbare; een hobby, een liefhebberij, een favoriete plek, noemt u maar op! Zo krijgt u bij ons een unieke persoonlijke rouwkaart.

De renovatie van het rouwcentrum naast de begraafplaats aan de Jeroen Boschlaan in Zwijndrecht is afgerond. De modernisering is op alle fronten doorgevoerd, van vloer tot plafond. Naast nieuw meubilair zijn ook de opbaarkamers verfraaid. Het is nu ook mogelijk om een achtergrondmuziek en fotoslide aan te bieden tijdens een condoleance.

Bij de begraafplaats aan de Munikkensteeg is een crematorium gerealiseerd. Wilt u meer lezen over dit project klikt u dan hier. Reserveren van de locatie gaat via Ben Jansma Uitvaartverzorging.

Op onze pagina over Natuurbegraven vindt u nieuws over de nieuwe Natuurbegraafplaats Zomerlanden bij de Oude Maas.

In het blokje Werkwijze op onze website hebben wij een overzicht toegevoegd van rouwkisten, rouwkaarten en rouwauto’s. Er zijn ook andere mogelijkheden in plaats van vervoer met een auto, wij hebben voor u deze mogelijkheden op en rijtje gezet.

Begraven of cremeren? Wat zijn de mogelijkheden? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van begraafplaatsen en crematoria in de regio. Kijkt u eens op deze pagina.

We kunnen u ook alvast helpen met een kostenoverzicht. Via het offerteformulier maken we een overzicht van de te verwachte kosten voor de uitvaart.

Wij hebben alles in huis om de rouwkaarten zelf te ontwerpen en te drukken. Met een beeldbank van meer dan 500 afbeeldingen kunnen we samen de rouwkaart heel persoonlijk maken.

Er bestaat geen recept voor rouwverwerking. We hebben geprobeerd een aantal zaken op te schrijven en u wat informatie hierover te geven.

Ben je nog jong en heb je  behoefte aan een plek waar je stil kunt staan bij rouwen en alles wat daarbij komt kijken bezoek dan eens de website van Rouwnetwerk Jong.

Voor verdere vragen of opmerkingen neemt u gerust contact met ons op, misschien wilt u een oriënterend gesprek over de uitvaart van uzelf of van een geliefde; onze gegevens staan op deze pagina.

Tegenwoordig plaatsen wij met enige regelmaat berichten op Facebook, hier te lezen en te liken, dank u wel.

Met een hartelijke groet,

Gerard van der Zijden en Ben Jansma.

We hebben het contact met jullie als bijzonder prettig en persoonlijk ervaren.