Recensies

Wij horen na de uitvaart graag van u hoe u de uitvaart van uw geliefde hebt ervaren en of er naast de positieve ervaringen ook nog aandachtspunten zijn. Na de uitvaart bezorgen wij u een Documenten- en nazorgmap daarin de officiële papieren (akte van overlijden en aanvraag voor de begrafenis/crematie), de getekende condoleancebladen en verder informatie die van belang kan zijn voor na de uitvaart (zoals bedankkaartjes, informatie over asverstrooiing, sieraden en  gedenktekens). Na enkele weken sturen wij u een reactieformulier, waar u  ons uitgebreid kunt laten weten hoe u onze dienstverlening waardeert.

Het is ook mogelijk om middels een review bij Google onze dienstverlening te beoordelen. Als u hier klikt kunt u ons een beoordeling geven. Wellicht eenvoudiger is het om ons een berichtje sturen via ons contactformulier. Wilt u ons volgen op Facebook dan stellen we dat zeer op prijs.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking, Ben Jansma en Gerard van der Zijden

Een kleine bloemlezing uit de reacties:

Familie I. te Nieuw-Lekkerland: Hierbij laten wij jullie weten dat wij zeer tevreden zijn over de verzorging van de uitvaart . Alles werd in alle rust en met veel aandacht besproken. De thuisopbaring was ook heel goed geregeld en er werd goed gecontroleerd zodat er niets fout kon gaan met de overledene. Alles werd tot in detail besproken, waardoor de uitvaart goed verliep. Jullie hebben echt een tien verdiend en wij zullen zeker reclame maken voor jullie!

Familie M. te Schiedam: Wij hebben de begeleiding van Gerard en collega’s als zeer fijn ervaren. Ook de dienst in het crematorium was helemaal zoals J. het zou hebben gewild.

Fam. V. te Zundert: Dank je wel Ben en collega’s voor de steun, medeleven en verzorging van de mooie uitvaart van mijn moeder. Jullie zijn zeer respectvol. Ben heel tevreden. Zal het zeker bij een ieder aanbevelen.

Familie W. te Hendrik-Ido-Ambacht: Blij met de vriendelijke, respectvolle begeleiding van Gerard. Hij heeft me fantastisch geholpen om een mooi liefdevol en waardig afscheid te regelen.

Familie V. te Zwijndrecht: Prettige samenwerking, aanrader voor anderen.

Familie de V. te Rotterdam:  De uitvaartleider dacht met ons mee en heeft ons goede raad gegeven.

Familie van V. te ’s-Gravendeel: Duidelijke uitleg en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie etc.

Familie B. Te Rotterdam: Rapportcijfer voor onze dienstverlening: 10

Familie O. te Barendrecht: Een bekwame uitvaartleider die probeert mee te helpen en mee te denken waar dat nodig is.

Familie T. te Zwijndrecht: De afscheidsplechtigheid verliep precies zoals we het zelf hadden bedacht. Goede adviezen en begeleiding door de uitvaartleider.

Familie L. te Nieuw-Lekkerland: Bedankt!

Familie N. te Zwijndrecht: We hebben het contact met jullie als bijzonder prettig en persoonlijk ervaren.

Familie vd K. te Zwijndrecht: Het was een hele mooie dienst met mooie foto’s en muziek en sprekers. Precies zoals ik het wilde voor mijn man.