Recensies

Wij horen na de uitvaart graag van u hoe u de uitvaart van uw geliefde hebt ervaren en of er naast de positieve ervaringen ook nog aandachtspunten zijn. Na de uitvaart bezorgen wij u een Documenten- en nazorgmap daarin de officiële papieren (akte van overlijden en aanvraag voor de begrafenis/crematie), de getekende condoléancebladen en verder informatie die van belang kan zijn voor na de uitvaart (zoals bedankkaartjes, informatie over asverstrooiing, sieraden en  gedenktekens).

Na enkele weken sturen wij u een reactie formulier, waar u  ons uitgebreid kunt laten weten hoe u onze dienstverlening waardeert. Daarnaast kunt u ons via Google een review geven via deze link. Dank u wel! Hier kunt u ons een berichtje sturen via ons contactformulier. Wilt u ons volgen op Facebook dan stellen we dat zeer op prijs.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking, namens Ben Jansma Uitvaartverzorging,

Gerard van der Zijden.

, Ben Jansma Uitvaartverzorging

, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Peter Van Rijswijk
22/01/2022
Wij willen Ben Jansma uitvaartverzorging heel erg bedanken voor de uitstekende begeleiding en hulp bij het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Gerard is echt een rots in de branding . Hij staat je bij met raad en daad 24/7 .
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
lilian muilwijk
21/01/2022
Daar sta je dan midden in de nacht te kijken naar je overleden vader. Je moet wat gaan regelen. De eerste naam die ons te binnen schoot was Ben aangezien we hem persoonlijk kennen. Helaas had Ben deze nacht geen dienst en maakten we kennis met Gerard. We hadden het niet beter kunnen treffen. Bijzonder vriendelijke man die meedacht en met voorbeelden kwam. We konden warempel zelfs nog lachen op bepaalde momenten. Alles is zo soepel en goed verlopen tot aan de begrafenis toe. In zo'n verdrietige tijd is het goed om begeleid te worden door iemand als Gerard. We houden je in gedachten maar hopelijk duurt dat nog heel lang.
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Nathalie van Leusden
08/12/2021
Wij zijn bijzonder tevreden over de diensten die Gerard geleverd heeft. Gerard straalt rust uit, neemt de tijd en heeft ons goed begeleid. Familieleden vertelden ons nog nooit zo'n mooie uitvaartdienst te hebben meegemaakt. Het sloot volledig aan bij wat wij voor ons zagen en nodig hadden. Gerard is 24/7 voor ons bereikbaar geweest. Veel dank daarvoor.
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Hedi Hagendoorn
16/06/2021
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Joey Aylward
24/08/2020
Er staat 24 uur open op google. Paar keer gebeld maar geen gehoor! Klopt helemaal niets van. Ook langs geweest op locatie maar niemand aanwezig.
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Loek Idzes
19/06/2020
Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart. Alles werd in alle rust en met veel aandacht besproken. De thuisopbaring was heel goed geregeld en werd goed gecontroleerd zodat er niets fout kon gaan met de overledene. Alles werd tot in detail besproken, waardoor de uitvaart zeer goed verliep. Wij zijn daarom zeer tevreden met onze keuze voor Ben Jansma Uitvaartverzorging.
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Jan den Hartog
02/02/2020
Deze mensen zijn een aanrader! In een moeilijke en verdrietige periode na een overlijden, zijn deze mensen altijd beschikbaar. Alles wordt zorgvuldig en waardig geregeld. Rekening houdend met onze wensen. Niets is te veel. Onze complimenten en dank voor alle goede zorgen.
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
peter van drunen
14/01/2020
Goede service en persoonlijke aandacht.
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Erna De Bus
14/01/2020
Beste mensen, In juni 2919 heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Ben Jansma Uitvaartverzorging. De heer Jansma kwam steeds keurig op tijd en beschikt over heel veel tact, organisatietalent, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Het was heel prettig dat hij met zijn softwarepakket en overige boeken die hij mee bracht ons zeer proffessioneel te woord kon staan. De dag van de uitvaart was de heer Jansma een rots in de branding. Ik ben de heer Jansma zeer erkentelijk voor zijn diensten. Hij was 7 - dagen per week bereikbaar! Ik kan iedereen deze uitvaartondernemer aanbevelen.
, Ben Jansma Uitvaartverzorging
Ella Barker
20/12/2019
Geen aanrader!

Een kleine bloemlezing uit de reacties:
De familie Bruining uit Zwijndrecht bedankt ons met de volgende woorden: “Dankzij jullie is de moeilijke tijd net iets minder moeilijk geworden.”

Ik maakte kennis met de familie van meneer Bosse in het ziekenhuis in Dordrecht. Zij vroegen mij of we de uitvaart van meneer konden voor bespreken. Ik merkte dat de familie niet te lang wilde wachten en zo zaten we meteen de vrijdagavond bij elkaar. Na het overlijden van meneer Bosse was het fijn om al heel veel zaken te hebben afgesproken, dat gaf rust en weloverwogen hebben we de uitvaart kunnen voorbereiden. Het was fijn om een week met deze familie op te trekken en mevrouw Bosse geeft ons dan ook een 10, met daarbij de opmerking dat we altijd bereikbaar waren en duidelijke uitleg hebben gegeven in alles wat er geregeld kon worden voor de uitvaart van meneer Bosse.

Voor de familie van der Weel uit Zwijndrecht mochten we de uitvaart verzorgen van hun vader. Naast dat de familie een 10 gaf voor de dienstverlening schreven zij ook: “Nogmaals heel hartelijk dank voor de manier waarop alles is verlopen. Erg gewaardeerd.”

Het was fijn om meneer V. ontmoet te hebben om zijn uitvaart voor te bespreken. Toch nog vrij onverwachts was de tijd aangebroken om wat we besproken hadden samen met de weduwe en de kinderen te bespreken en uit te voeren. Meneer overleed thuis en is ook daar opgebaard.
Op deze manier konden veel familieleden en vrienden afscheid van hem nemen in zijn vertrouwde omgeving. Op de dag van de uitvaart hebben we hem in zijn eigen auto naar het crematorium gebracht. De aula was eigenlijk te klein voor zoveel belangstellenden, maar gebruik makend van de bijruimte en een aantal beeldschermen kon iedereen het afscheid meemaken. Een afscheid zoals hij het wilde, niet teveel poespas, maar heel persoonlijk en dat werd het omdat de oudste zoon graag zelf de plechtigheid wilde leiden. Uiteraard hebben we hem daarvoor de ruimte gegeven en met het geven van een enkele tip werd het een afscheid om nooit te vergeten. Op het reactieformulier schreef de familie dan ook : “ Bedankt voor de begeleiding! We hebben de ruimte gekregen om het (bijna) helemaal zelf te mogen doen”.

Via het contactformulier schreef de familie Numan-Nijhuis ons: “Wij willen jullie namens de familie ontzettend bedanken voor de begeleiding van de uitvaart. Gerard was zeer doortastend en stond ons bij met raad en daad. Ook de begeleiding in de kerk was uitmuntend. Wij houden jullie in gedachten.”

De familie Baumfalk liet ons weten dat het fijn was dat, ondanks de afstand, er goed contact was, er alle tijd werd genomen om de uitvaart te regelen. De keuze voor een persoonlijke rouwkaart wordt zeer gewaardeerd en het was fijn dat er gekozen kon worden voor een niet te dure uitvaartkist en gelukkig ook voor de wens van tante om in een mand begraven te worden. Tante is begraven op de natuurbegraafplaats Zomerlanden in Heinenoord.

De familie van mevrouw Vink uit Dordrecht schreef na de uitvaart: “Gerard heeft aan al onze wensen voldaan. Heel warm en toegankelijk persoon, hij adviseerde en dacht mee.”

De familie van de heer de Jong uit Strijen omschreef onze dienstverlening als volgt: Gerard en zijn medewerkers waren super lieve, warmtevolle mensen. We hebben alleen maar lof over hoe ze ons hebben bijgestaan.

Alles was perfect geregeld, we zijn zeer tevreden. We hopen jullie natuurlijk niet nodig te hebben maar als dat onverhoopt toch zo is kan ik jullie bij iedereen aanraden. Van de familie van Rijswijk te Hendrik-Ido-Ambacht.

De familie van Jole uit Zwijndrecht schrijft ons: Zeer goede ontzorging van begin tot en met nu toe. Goed persoonlijk contact, oprecht en persoonlijk.

Voor de familie V. uit Vlaardingen mochten we de uitvaart van vader begeleiden. Na een indrukwekkende kerkdienst in Zwijndrecht heeft het gezin vader naar de Essenhof gebracht. Zij bedanken ons voor de goede zorgen en fijne samenwerking. “Van A tot Z prettig geregeld en goede contacten en overleg met ons. Gerard en Ben en alle medewerkers; Bedankt!!! “

Na vele jaren hadden we weer contact met de familie R. te Zwijndrecht. We mochten de uitvaart verzorgen van meneer. De familie schrijft over een rustig en gedoceerde begeleiding en geeft ons een 9!

Het was bijzonder om de uitvaart van mw. V. te verzorgen, zij overleed in Dussen waar zij liefdevol door de bewoners uitgeleide werd gedaan onder het gezang van de plaatselijke troubadour. “Fantastische persoonlijke service. Wederom heel tevreden!”

De familie de V. uit Spijkenisse schrijft: Uitstekend, de aandacht en de service en de adviezen.

Een fijne recensie van de fam. V. te Zwijndrecht. Zij schrijven ons dat de uitvaart perfect is verlopen en zeer persoonlijk is verzorgd. Alle tijd genomen en het voor de rouwauto uitlopen van de uitvaartleiders vanaf het woonhuis heeft grote indruk gemaakt.

Dhr. M. H uit Rotterdam. Zijn vrouw werd thuis opgebaard om haar ook daarvandaan uitgeleide te doen. Meneer beoordeelt onze dienstverlening met een tien, en noemt ons toppers! Daar worden we wel wat verlegen van, maar we nemen dit compliment graag in ontvangst. Zijn slotopmerking “betrouwbaar, ook in de dagen na de opbaring” delen we graag met u.

Fam. H. te Rotterdam schreef: Alles was bespreekbaar, aan elk detail is gedacht. Rust en ruimte, ontspannen sfeer, kortom, volledig naar wens. Eenvoudig maar toch koninklijk, prachtig!

Fam. den H. te Zwijndrecht liet ons weten: De uitvaart is goed verzorgd, het voelde als een warme deken. Ga zo door!

Fam. S. te Nieuwerkerk aan den IJssel: Alles is zeer prettig en correct uitgevoerd.

Fam. P. te Alblasserdam: Een dik verdiende 10. Wij kijken terug op een dierbaar moment dat wij nooit zullen vergeten.

Fam. R. te Zwijndrecht: Op en top service, ook de nazorg was uitstekend.

Fam. v.d. P. te H.I. Ambacht: Wij zijn heel tevreden over de respectvolle manier waarop Gerard deze uitvaart begeleidde. Zijn rustige aanpak en meedenken bij het hele gebeuren hebben wij bijzonder gewaardeerd. Zullen het zeker bij een ieder aanbevelen.

Fam. K. te Zwijndrecht: Een tien! Keurig en stijlvol geregeld.

Fam. de W. te Pernis: Zeer betrokken en toch zakelijk, alles netjes geregeld. In alle rust ons geholpen. Perfect bestaat niet, maar voor ons kwam dat erg dichtbij.

Familie C. te Zwijndrecht/Rotterdam: Wij hebben zeer prettig contact gehad met Gerard. Het was persoonlijk, hij was goed bereikbaar en reageerde snel. Fijn dat Ben bij de uitvaart erbij was. De nazorg hebben we als prettig ervaren. En dat we veel vragen mochten stellen.

Familie van N. te Zwijndrecht: Bij niet bestelbare kaarten, doordat er een stikker op de achterkant zat, retour kwamen en daarna alsnog bestelbaar werden. De familie en met name de kinderen hebben de hele periode heel goed ervaren. De rust die van jullie uitging was heel prettig.

Familie B. te Zwijndrecht: Hierbij willen we je van harte bedanken voor je goede zorgen na het overlijden van mijn man en onze vader en opa. We hebben veel steun ondervonden tijdens deze voor ons moeilijke tijd door je persoonlijke warme aanpak hierin. Je was altijd voor ons bereikbaar, niets was teveel. Dat waardeerden we zeer.

Familie I. te Nieuw-Lekkerland: Hierbij laten wij jullie weten dat wij zeer tevreden zijn over de verzorging van de uitvaart . Alles werd in alle rust en met veel aandacht besproken. De thuisopbaring was ook heel goed geregeld en er werd goed gecontroleerd zodat er niets fout kon gaan met de overledene. Alles werd tot in detail besproken, waardoor de uitvaart goed verliep. Jullie hebben echt een tien verdiend en wij zullen zeker reclame maken voor jullie!

Familie M. te Schiedam: Wij hebben de begeleiding van Gerard en collega’s als zeer fijn ervaren. Ook de dienst in het crematorium was helemaal zoals J. het zou hebben gewild.

Fam. V. te Zundert: Dank je wel Ben en collega’s voor de steun, medeleven en verzorging van de mooie uitvaart van mijn moeder. Jullie zijn zeer respectvol. Ben heel tevreden. Zal het zeker bij een ieder aanbevelen.

Familie W. te Hendrik-Ido-Ambacht: Blij met de vriendelijke, respectvolle begeleiding van Gerard. Hij heeft me fantastisch geholpen om een mooi liefdevol en waardig afscheid te regelen.

Familie van V. te ’s-Gravendeel: Duidelijke uitleg en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie etc.

Familie O. te Barendrecht: Een bekwame uitvaartleider die probeert mee te helpen en mee te denken waar dat nodig is.