Recensies

Wij horen na de uitvaart graag van u hoe u de uitvaart van uw geliefde hebt ervaren en of er naast de positieve ervaringen ook nog aandachtspunten zijn. Na de uitvaart bezorgen wij u een Documenten- en nazorgmap daarin de officiële papieren (akte van overlijden en aanvraag voor de begrafenis/crematie), de getekende condoléancebladen en verder informatie die van belang kan zijn voor na de uitvaart (zoals bedankkaartjes, informatie over asverstrooiing, sieraden en  gedenktekens). Na enkele weken sturen wij u een reactieformulier, waar u  ons uitgebreid kunt laten weten hoe u onze dienstverlening waardeert. Daarnaast kunt u ons een review geven via deze link. Dank u wel!

Hier kunt u ons een berichtje sturen via ons contactformulier. Wilt u ons volgen op Facebook,  dan stellen we dat zeer op prijs.

Hartelijk bedankt voor uw medewerking, Ben Jansma en Gerard van der Zijden.


Een kleine bloemlezing uit de reacties:

Een fijne recensie van de fam. V. te Zwijndrecht. Zij schrijven ons dat de uitvaart perfect is verlopen en zeer persoonlijk is verzorgd. Alle tijd genomen en het voor de rouwauto uitlopen van de uitvaartleiders vanaf het woonhuis heeft grote indruk gemaakt.

Dhr. M. H uit Rotterdam. Zijn vrouw werd thuis opgebaard om haar ook daarvandaan uitgeleide te doen. Meneer beoordeelt onze dienstverlening met een tien, en noemt ons toppers! Daar worden we wel wat verlegen van, maar we nemen dit compliment graag in ontvangst. Zijn slotopmerking “betrouwbaar, ook in de dagen na de opbaring” delen we graag met u.

Fam. H. te Rotterdam schreef: Alles was bespreekbaar, aan elk detail is gedacht. Rust en ruimte, ontspannen sfeer, kortom, volledig naar wens. Eenvoudig maar toch koninklijk, prachtig!

Fam. den H. te Zwijndrecht liet ons weten: De uitvaart is goed verzorgd, het voelde als een warme deken. Ga zo door!

Fam. S. te Nieuwerkerk aan den IJssel: Alles is zeer prettig en correct uitgevoerd.

Fam. P. te Alblasserdam: Een dik verdiende 10. Wij kijken terug op een dierbaar moment dat wij nooit zullen vergeten.

Fam. R. te Zwijndrecht: Op en top service, ook de nazorg was uitstekend.

Fam. v.d. P. te H.I. Ambacht: Wij zijn heel tevreden over de respectvolle manier waarop Gerard deze uitvaart begeleidde. Zijn rustige aanpak en meedenken bij het hele gebeuren hebben wij bijzonder gewaardeerd. Zullen het zeker bij een ieder aanbevelen.

Fam. K. te Zwijndrecht: Een tien! Keurig en stijlvol geregeld.

Fam. de W. te Pernis: Zeer betrokken en toch zakelijk, alles netjes geregeld. In alle rust ons geholpen. Perfect bestaat niet, maar voor ons kwam dat erg dichtbij.

Familie C. te Zwijndrecht/Rotterdam: Wij hebben zeer prettig contact gehad met Gerard. Het was persoonlijk, hij was goed bereikbaar en reageerde snel. Fijn dat Ben bij de uitvaart erbij was. De nazorg hebben we als prettig ervaren. En dat we veel vragen mochten stellen.

Familie van N. te Zwijndrecht: Bij niet bestelbare kaarten, doordat er een stikker op de achterkant zat, retour kwamen en daarna alsnog bestelbaar werden. De familie en met name de kinderen hebben de hele periode heel goed ervaren. De rust die van jullie uitging was heel prettig.

Familie B. te Zwijndrecht: Hierbij willen we je van harte bedanken voor je goede zorgen na het overlijden van mijn man en onze vader en opa. We hebben veel steun ondervonden tijdens deze voor ons moeilijke tijd door je persoonlijke warme aanpak hierin. Je was altijd voor ons bereikbaar, niets was teveel. Dat waardeerden we zeer.

Familie I. te Nieuw-Lekkerland: Hierbij laten wij jullie weten dat wij zeer tevreden zijn over de verzorging van de uitvaart . Alles werd in alle rust en met veel aandacht besproken. De thuisopbaring was ook heel goed geregeld en er werd goed gecontroleerd zodat er niets fout kon gaan met de overledene. Alles werd tot in detail besproken, waardoor de uitvaart goed verliep. Jullie hebben echt een tien verdiend en wij zullen zeker reclame maken voor jullie!

Familie M. te Schiedam: Wij hebben de begeleiding van Gerard en collega’s als zeer fijn ervaren. Ook de dienst in het crematorium was helemaal zoals J. het zou hebben gewild.

Fam. V. te Zundert: Dank je wel Ben en collega’s voor de steun, medeleven en verzorging van de mooie uitvaart van mijn moeder. Jullie zijn zeer respectvol. Ben heel tevreden. Zal het zeker bij een ieder aanbevelen.

Familie W. te Hendrik-Ido-Ambacht: Blij met de vriendelijke, respectvolle begeleiding van Gerard. Hij heeft me fantastisch geholpen om een mooi liefdevol en waardig afscheid te regelen.

Familie V. te Zwijndrecht: Prettige samenwerking, aanrader voor anderen.

Familie van V. te ’s-Gravendeel: Duidelijke uitleg en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie etc.

Familie O. te Barendrecht: Een bekwame uitvaartleider die probeert mee te helpen en mee te denken waar dat nodig is.