Schenk- en gedenkhoek

Weet u dat wij sinds 7 november 2015 onze uitvaartwinkel een andere naam hebben gegeven, de inrichting hebben aangepast en dat ook het assortiment is veranderd? Behalve sieraden en urnen hebben wij ook Oesterkaarsen, Geurchips van Bolsius met de bijbehorende branders, prachtige condoléancekaarten maar ook gewone kaarten. Binnenkort wordt het assortiment weer uitgebreid, dus kom vlug eens kijken in onze nieuwe Schenk- en Gedenkhoek.

Bij ons verkrijgbaar.
Bij ons verkrijgbaar.

Hoe verwerkt iemand het verlies van een dierbare?

Verlies verwerken doet iedereen op zijn eigen manier, de één heeft hier weinig tijd voor nodig en de andere een lange tijd. Maar direct na de begrafenis of crematie begint het echte rouwproces pas echt. En heel vlug komt dan toch de vraag ‘wat moeten we doen met de open plaats* op het graf’ of ‘wat gaan we doen we met de crematieas?’

Schenk- en gedenkhoek

Ben Jansma Uitvaartverzorging heeft en geeft u daarop heel graag een gepast antwoord met artikelen in onze Schenk- en gedenkhoek. Wij doen dat in de vorm van gedenksieraden, haarmedaillons, diverse soorten urnen, mooi glaswerk, (glazen-) grafmonumenten, sleutelhangers, 2D en 3D foto in kristal en talloze andere en bijzondere gedenk-objecten. Als het een crematie betreft heeft u diverse mogelijkheden: met of zonder de as van uw dierbare. Maar waarom alleen maar as in een gedenksieraad vragen wij ons weleens af.

Één van de mooie gedenksieraad van gedenksieraden.nl
Één van de mooie gedenksieraad van gedenksieraden.nl

Glazen urn

Behalve as kunt u nauurlijk ook een beetje haar laten insluiten…. Op deze manier heeft u ook na een begrafenis de mogelijkheid om een  gedenksieraad bij u te dragen. Ook in de mini urn van kristal kunt u een beetje haar laten insluiten. Welke keuze u ook maakt, de gedenksieraden, urnen en de gedenk-objecten blijven een prachtige herinnering tot in lengte van jaren, niet alleen voor u maar ook voor het nageslacht!

Bij Ben Jansma Uitvaartverzorging kunt u terecht voor een deskundig advies, waarin wij uw wensen met onze ervaring kunnen combineren tot een mooi en gedenkwaardig aandenken van uw dierbare.

Openingstijden
De Schenk- en gedenkhoek is geopend op dinsdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en afspraak.Tijdens kantooruren zijn we natuurlijk ook open maar tijdens een uitvaart is de winkel gesloten. U mag daarom altijd een afspraak maken om ons buiten de genoemde openingstijden** te bezoeken, u bent ook in de avonduren van harte welkom.

U vindt de Schenk- en gedenkhoek aan de Walraven van Hallstraat 1 in Zwijndrecht, de ingang is tegenover de Open Hof Kerk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

**  Op zondag en op erkende (Christelijke) feestdagen is de winkel gesloten.