Gedachteniskaars

Brand een kaars ter nagedachtenis aan uw geliefde.

Dit is een voorbeeld, uiteraard geheel naar uw eigen wens persoonlijk te maken.

Met een kaars brengen we een klein beetje  licht  in het donker. We zetten het leven van uw geliefde symbolisch in het licht. Tijdens deze onwerkelijke periode, waarin afscheidsdiensten op een beperkte manier worden gehouden, denken wij graag mee.

Er zijn op dit moment  richtlijnen over het aantal aanwezigen tijdens een uitvaartplechtigheid. Daar hebben we ons aan te houden in deze onzekere tijd van het Corona virus.

Ben Jansma Uitvaartverzorging heeft voor u  een alternatief waarbij u tijdens de afscheidsplechtigheid een kaars kunt aansteken, om de overledene te herdenken en de familie op afstand te ondersteunen bij hun verdriet. Met de naam van de overledene op de kaars, hopen we  op deze manier het afscheid iets persoonlijker  te kunnen maken.

Uiteraard kunt u ook een kaars bij ons bestellen ter nagedachtenis voor bijvoorbeeld de geboortedag, de overlijdensdatum of een ander persoonlijk moment.

Voor bestellingen maakt u gebruik van dit bestelformulier. De kosten voor 1 kaars zijn € 5.00 (incl. bezorgkosten) , bestelt u 5 kaarsen dan rekenen wij € 20.00 (incl. bezorgkosten). Het bezorg gebied voor gratis bezorging ligt tussen 20 km vanaf onze vestiging in Zwijndrecht, Rotterdam en Wernhout/Zundert. Voor afstanden buiten de regio overleggen we graag over de manier van leveren.