Rouwlinten

Rouwlinten

Graag bedrukken wij voor u (natuurlijk doen wij dit ook voor collega’s en bloemisten) het lint voor de bloemstukken en wij doen dit met een Citizen CL-S621 printer. Met deze printer kunnen wij de linten hoogwaardig bedrukken met tekst in het lettertype van uw keuze, ook is het mogelijk om een plaatje op het lint te drukken, bijvoorbeeld, ringen, hartje, kattenpootje enzovoort.
Wij hebben de volgende kleuren in het assortiment:
– Nederlandse vlag;
– wit;
– roze;
– donkerblauw;
– lichtblauw;
– creme;
– lichtgroen;
– donkergroen;
– zwart;
– paars;
– rood;
– bordeauxrood;
– oranje;
– off White;
– geel;
– kurk.

Maten van het lint
Het gewone lint hebben wij in twee maten: 70/75 en 25 mm breed, de Nederlandse vlag is verkrijgbaar in 75 en 100 mm breed. Het rouwlint van kurk is een echt natuurproduct, maat 75 mm.

Bedrukking tekst en plaatje
Wij bedrukken het rouwlint standaard in de kleur goud. Op verzoek kan het ook in glanszilver, glansgoud of zwart. Staat uw voorkeur kleur er niet bij, dan is deze vaak toch wel door ons te leveren. U moet dan wel rekening houden met een levertijd van een paar dagen. Zoals ik al eerder schreef is het behalve het bedrukken van tekst ook mogelijk om een *plaatje toe te voegen, dit in dezelfde kleur als de tekst.
Het bewerken van een aangeleverd plaatje is mogelijk vanaf € 2,50, u mag natuurlijk zelf een plaatje naar ons verzenden via de email, dit moet dan wel een bewerkt BMP bestand zijn, u heeft dan natuurlijk geen bewerkingskosten. De tekst op de rouwlinten is standaard in het lettertype Adobe Garamond Pro, een ander lettertype is meestal wel mogelijk. Als wij het lettertype niet hebben dan ontvangen wij dit graag van u per email.

Prijzen
Lint uit het vaste assortiment met goudkleurige opdruk kost € 15,00 (= dubbel lint van +/- 75 mm breed. en maximaal 100 cm lang) en natuurlijk is dit exclusief de verzendkosten via PostNL.

Lint van 25 mm wordt vaak gebruikt voor een rouwbloemwerk in plaats van een kaartje. De prijs van een rouwlint van 25 mm breed is € 6,00 (= dubbel lint van 25 mm breed en maximaal 70 cm lang).

Verzending
Als wij het lint moeten verzenden dan doen wij dat in de regel graag via Postnl. Als het goed is heeft u het lint de eerstvolgende werkdag, na verzending, in uw bezit. Op uw verzoek kan het ook met expresse-post of met een koerier verzonden worden, afhalen kan natuurlijk ook. In de regio Zwijndrecht bezorgen wij het lint tegen een kleine vergoeding soms ook zelf als iemand bijvoorbeeld geen vervoer heeft.

Tekstregels op het lint
Met onze printer kunnen we meerdere regels drukken op het lint, meestal wordt dit gedaan om bijvoorbeeld een gedicht of gedachte op het lint te drukken. Om het goed leesbaar te houden adviseren wij maximaal 6 regels op een lint van 70 mm breedte en maximaal 6 regels op een lint van 100 mm breedte, maximaal 40 leestekens inclusief spaties per regel (4 regels). In overleg kunnen het natuurlijk altijd meer regels worden, maar hoe meer regels des te kleiner de opdruk gaat worden. Wij hanteren voor de namen en de groet circa 40 leestekens (inclusief spaties) per lint.

Bestellen kan via de email en telefonisch: 0633-200500. De tekst ontvangen wij graag van u via de email en dan graag inclusief uw adresgegevens en telefoonnummer: info@bjansma.nl
Belt u ons wel even als u iets via de email bestelde?

* onder voorbehoud van bewerking en resultaat printen. Als het eind resultaat niet naar onze wens is dan laten wij u dat zo spoedig mogelijk weten en zoeken we samen naar een oplossing.