Wij stellen ons graag aan u voor

, Ben Jansma Uitvaartverzorging

Ben Jansma

Ik ben geboren in Friesland, maar opgegroeid in Zwijndrecht. Mijn vader was een bekende verschijning in Zwijndrecht, hij werkte bij het toenmalige Ziekenfonds Zuid Hollandse Eilanden en heel Zwijndrecht kende hem toen wel, zeker van gezicht.
Ook ik ben overigens geen onbekende in Zwijndrecht. In 1979 was ik de oprichter van de Dierenambulance Zwijndrecht en de daarbij behorende Stichting Dierenhulpdienst Zwijndrecht.
Medio 2003 ben ik gestart met Ben Jansma Uitvaartverzorging en in april 2008 heb ik de uitvaartonderneming kunnen uitbreiden met een kantoor aan de Walraven van Hallstraat 1 te Zwijndrecht. Vanaf 2019 is het kantoor gevestigd aan  de Pruylenborg 151  in Zwijndrecht. In de regio Rotterdam was ik tot 2013 freelance uitvaartleider, daar heb ik ongeveer 1500 uitvaarten mogen begeleiden.

Gerard van der Zijden

Ik ben geboren in Haarlem en later verhuisd naar Rotterdam. Ik genoot mijn opleiding als musicus (organist en koordirigent) en maakte kennis met de uitvaartwereld als drager. Op deze manier heb ik kennis opgedaan bij diverse soorten uitvaarten.
Later werd ik uitvaart assistent, waardoor ik meer betrokken raakte bij de organisatie en uitvoering van een uitvaart. Ik besloot dan ook de opleiding voor uitvaartverzorger te doen en heb deze met succes in 2020 afgerond.
Sinds april 2018 ben ik uitvaartleider bij Ben Jansma Uitvaartverzorging en begeleid ik samen met Ben Jansma uitvaarten in onder andere de regio Zuid-Holland en Noord-Brabant. Ik hoop door mijn werk als uitvaartverzorger u veel werk uit handen te nemen. Ik ben er van overtuigd dat door het wegnemen van de zorg rondom een uitvaart, er troost en rust gegeven kan worden aan u als nabestaande.

WIJ DE ZORG, U EEN VERZORGDE UITVAART

Hier leest u de reacties van de families waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen.