Ben Jansma Uitvaartverzorging staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Zwijndrecht en wijde omgeving, evenals Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Ben Jansma Uitvaartverzorging* staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Zwijndrecht en omgeving en de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoeksche Waard, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Dordrecht, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht, Sliedrecht, Heinenoord, Strijen. Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen,
Dit doen wij ongeacht de kerkelijke en culturele achtergronden. Wij hebben respect voor iedere levens- en geloofsovertuiging.

Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend zijn bij ons niet alleen maar woorden. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

Ben Jansma Uitvaartverzorging  is een particuliere en dus 100% zelfstandige uitvaartonderneming. Door deze zelfstandigheid kunnen wij u aandacht geven op de momenten dat het voor u nodig is, en niet alleen maar in de dagen voor en na de uitvaart. Tijdens het bespreken van de uitvaart zijn wij niet aan tijd gebonden en we kunnen in alle rust met elkaar praten om zo de wensen en gedachten op een rijtje te krijgen. Samen overleggen we wat wenselijk en ook financieel haalbaar is en zo komen we dan in een rustig gesprek met elkaar tot een heel persoonlijk en warm afscheid.

 

* Ben Jansma Uitvaartverzorging • Een partner van Van der Zijden Uitvaartzorg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.