Ben Jansma Uitvaartverzorging staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Zwijndrecht en wijde omgeving, evenals Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Wilsbeschikking-Wensenboekje

In een goede wilsbeschikking kunt u uw laatste wensen voor uw uitvaart (laten) vastleggen. U heeft dan meer zekerheid dat uw uitvaart volgens uw eigen wensen zal verlopen en dat veel vragen beantwoord zijn omdat de nabestaanden niet hoeven te gissen naar wat u wilde.

Met een wilsbeschikking kunt u zelf bepalen hoe globaal of gedetailleerd dan ook u uw uitvaart (zelf) wilt regelen. In een wilsbeschikking kan van alles vermeld worden van de keuze van begraven of cremeren tot bijvoorbeeld de handgrepen en/of de binnenbekleding van de kist. Bij het tot in elk detail regelen van een uitvaart is nog een opmerking te plaatsen.

Veel nabestaanden ervaren het als heel prettig als ze weten dat de overledene bewust bezig is geweest met de uitvaart. Ook het feit dat ze er zelf niet meer over hoeven na te denken over wat de overledene gewild zou hebben, is vaak heel waardevol en ontlastend voor de nabestaanden. Als de uitvaart goed is geregeld, kunnen nabestaanden al heel vlug beginnen met de rouwverwerking. Wanneer u het antwoord op een vraag aan uw nabestaanden open laat en dus wilt overlaten, loopt u de kans dat vele vragen onbeantwoord blijven.

Als advies willen wij u het volgende meegeven: berg deze wilsbeschikking op een goed vindbare plaats op. Als u dit een veilig gevoel geeft dan kunt bij ons een kopie van de wilsbeschikking laten opbergen in een dossier. Een goede plek om een wilsbeschikking te bewaren kan zijn:

• bij uw verzekeringspapieren
• bij uw testament bij de notaris
• bij diegene die als eerste op de hoogte is van uw overlijden
• bij de onafhankelijke uitvaartverzorger van uw keuze

Een wilsbeschikking is rechtsgeldig, maar dan moet deze eigenhandig zijn ingevuld (of geschreven), gedateerd en door u ondertekend. Heeft u nog vragen, wilt u hulp  bij het invullen of wilt u na het invullen een begroting van de uitvaart dan mag u altijd met ons contact opnemen. Wij komen dan graag vrijblijvend en zonder kosten bij u langs om u te steunen bij het invullen van de wilsbeschikking.

U kunt een gratis wilsbeschikking aanvragen via telefoonnummer 078-6198754. Maar als u in de buurt bent mag u ook een wilsbeschikking afhalen bij ons op kantoor.
Een voorbeeld van de wilsbeschikking vindt u hier. U kunt deze ook uitprinten en invullen.

Wilsbeschikking aanvragen of downloaden

U kunt een gratis wilsbeschikking aanvragen via telefoonnummer 078-6198754. U kunt ook een wilsbeschikking afhalen bij ons op kantoor. Een voorbeeld van de wilsbeschikking vindt u hier. U kunt deze ook uitprinten en invullen.

Download hier

Wilsbeschikking – Ben Jansma Uitvaartverzorging

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.