Ben Jansma Uitvaartverzorging staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Zwijndrecht en wijde omgeving, evenals Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Uitstekend
Gebaseerd op 24 recensies
Heidy Pasman
Heidy Pasman
2024-04-20
Heel fijn begeleid door Gerard, alles tiptop geregeld, goed meegedacht. Jammer dat we maar 5 sterren kunnen geven, zouden er 10 moeten zijn.
Willemijn van Waardhuizen
Willemijn van Waardhuizen
2024-04-10
In een hele moeilijke, verdrietige tijd in bijzondere omstandigheden, waren wij heel tevreden en dankbaar voor de steun die we ontvingen. Zowel voorbereidend, de gesprekken, als tijdens, als na afloop. De rust en invoelendheid waardeerden we, we hoefden ons geen zorgen te maken, alles verliep zoals onze moeder en wij het wensten.
Arie Nouwen
Arie Nouwen
2024-04-09
Ik heb zowel in 2014 bij het overlijden van mijn tante als begin 2024 toen mijn moeder stierf gebruik gemaakt van de diensten van Ben Jansma Uitvaartverzorging in Zwijndrecht. Beide keren heb ik de service als uitstekend ervaren. Goede organisatie, goede begeleiding en planning, alles is uitstekend verlopen.
rien van der steenoven
rien van der steenoven
2024-04-07
Gerard heeft met veel zorg en aandacht de uitvaart van onze vader / schoonvader verzorgd incl. de goede service bij de afhandeling van de verzekeringen.
Henriette Spil
Henriette Spil
2024-01-09
De uitvaart van mijn man Adriaan Basoski heeft diepe indruk op mij, mijn familie en onze vrienden gemaakt. Gerard heeft alles tot in de puntjes verzorgd! De voorbereiding, rouwkaarten, het samenzijn in de kapel Oud Kralingen, de muziek, de sprekers, de waardige gang naar het graf achter de kist en de ontmoeting in de daarvoor bestemde ruimte. Alles klopte! Mijn complimenten voor Gerard en zijn team. Dank ook voor de nazorg, voor Gerard is niets te veel!
Ilona Ruigrok
Ilona Ruigrok
2023-09-23
Wij hebben een zeer goede en prettige ervaring gehad met Gerard van der Zijden voor de verzorging van de uitvaart van onze moeder / vrouw. Toen zij middenin de nacht plots in het ziekenhuis overleed en we Gerard opbelden, stelde hij ons direct gerust en heeft ons vanaf dan heel goed en met veel zorg begeleid in de organisatie van de uitvaart. Gerard gaf ons het gevoel dat we hem altijd konden bellen en hij was altijd beschikbaar voor advies of hulp. Wij voelden ons echt ontzorgd, terwijl we wel de uitvaart helemaal naar onze wens hebben kunnen organiseren. Wij willen Gerard en zijn team hier dan ook hartelijk voor danken.
Cor Verhoeven
Cor Verhoeven
2023-08-07
Wij zijn super geholpen bij de voorbereidingen van de uitvaart. De uitvaart is ook tot ieders tevredenheid gegaan. Ook de nazorg is uitstekend. Staat voor je klaar als het nodig is. Als men een trieste gebeurtenis heeft kan ik deze uitvaart aanbevelen. Bedankt voor alles en de aandacht.
David Teekens
David Teekens
2023-07-10
Heel fijn geholpen door Gerard van Ben Jansma uitvaartverzorging. In alle rust en zorgvuldigheid werd alles geregeld op een manier wat we als heel prettig hebben ervaren. Voor ons was de uitvaart precies zoals we in gedachten hadden.
M Van Riemsdijk
M Van Riemsdijk
2023-06-16
Alles helemaal tip top in orde. Aardig, behulpzaam, meelevend, de afspraken kloppen helemaal, overleg is goed.. Meneer had alle geduld en tijd van de wereld in onze beleving.
Yolanda Evers
Yolanda Evers
2023-06-13
Zeer tevreden met alle hulp en afhandelen. Correct en betrokken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.