Ben Jansma Uitvaartverzorging staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Zwijndrecht en wijde omgeving, evenals Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Gebaseerd op 13 recensies
Anton van Vliet
Anton van Vliet
2023-03-15
Ik wilde na het overlijden van mijn vrouw het afscheid op een mooie waardige manier laten plaatsvinden en op een manier en locatie waarbij onze levensstijl werd vertolkt. Geen droevige omgeving maar een inspirerende omgeving. Het was tenslotte al droevig genoeg. Met de Gerard van der Zijden alle mogelijkheden nauwkeurig besproken. Alles wat ik in gedachten had kon worden gerealiseerd. De locatie, De Pelgrimsvaderskerk in Delfshaven Rotterdam, maar zonder kerkdienst, maar wel met diverse sprekers, en een goede catering. De rouwauto stijlvol, de dragers jonge stijlvolle studenten, de muziek stijlvol, alles tot in de puntjes verzorgd door Gerard en zijn team. Mijn complimenten aan het hele team.
Xandra van der Kruk-Ras
Xandra van der Kruk-Ras
2023-03-12
De uitvaart van onze vader werd goed begeleid door Gerard - het was fijn om te weten dat het in goede handen was!
Christiaan Spijkers
Christiaan Spijkers
2023-03-09
Wij mijn dochter en Kleindochter hebben een zorgeloos afscheid gehad dankzij Ben Jansma uitvaartverzorging. Onze speciale dank gaat uit naar Gerard Van Zijden die dit allemaal voor ons tot in de detail gere- geld heeft. DANK!! 💯 o/o 🌝
Karin P
Karin P
2022-10-31
Ik ben heel tevreden over de ondersteuning die Gerard heeft gegeven na het overlijden van mijn moeder eind juni. Gerard is een rustig persoon en nam de tijd om de wensen omtrent haar crematie met ons te bespreken. Dat heeft ons ondanks het grote verdriet een goed gevoel gegeven. Gerard was altijd bereikbaar voor een vraag van ons. Gerard, Hartelijk dank hiervoor! Karin Planje
Peter Van Rijswijk
Peter Van Rijswijk
2022-01-22
Wij willen Ben Jansma uitvaartverzorging heel erg bedanken voor de uitstekende begeleiding en hulp bij het regelen van de uitvaart van mijn moeder. Gerard is echt een rots in de branding . Hij staat je bij met raad en daad 24/7 .
lilian muilwijk
lilian muilwijk
2022-01-21
Daar sta je dan midden in de nacht te kijken naar je overleden vader. Je moet wat gaan regelen. De eerste naam die ons te binnen schoot was Ben aangezien we hem persoonlijk kennen. Helaas had Ben deze nacht geen dienst en maakten we kennis met Gerard. We hadden het niet beter kunnen treffen. Bijzonder vriendelijke man die meedacht en met voorbeelden kwam. We konden warempel zelfs nog lachen op bepaalde momenten. Alles is zo soepel en goed verlopen tot aan de begrafenis toe. In zo'n verdrietige tijd is het goed om begeleid te worden door iemand als Gerard. We houden je in gedachten maar hopelijk duurt dat nog heel lang.
Nathalie van Leusden
Nathalie van Leusden
2021-12-08
Wij zijn bijzonder tevreden over de diensten die Gerard geleverd heeft. Gerard straalt rust uit, neemt de tijd en heeft ons goed begeleid. Familieleden vertelden ons nog nooit zo'n mooie uitvaartdienst te hebben meegemaakt. Het sloot volledig aan bij wat wij voor ons zagen en nodig hadden. Gerard is 24/7 voor ons bereikbaar geweest. Veel dank daarvoor.
Loek Idzes
Loek Idzes
2020-06-19
Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart. Alles werd in alle rust en met veel aandacht besproken. De thuisopbaring was heel goed geregeld en werd goed gecontroleerd zodat er niets fout kon gaan met de overledene. Alles werd tot in detail besproken, waardoor de uitvaart zeer goed verliep. Wij zijn daarom zeer tevreden met onze keuze voor Ben Jansma Uitvaartverzorging.
Jan den Hartog
Jan den Hartog
2020-02-02
Deze mensen zijn een aanrader! In een moeilijke en verdrietige periode na een overlijden, zijn deze mensen altijd beschikbaar. Alles wordt zorgvuldig en waardig geregeld. Rekening houdend met onze wensen. Niets is te veel. Onze complimenten en dank voor alle goede zorgen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.