Ben Jansma Uitvaartverzorging staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van een begrafenis of crematie in Zwijndrecht en wijde omgeving, evenals Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit en meelevend. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

LEES MEER..

Thuis uitvaart

Begraven of cremeren in besloten kring

Ben Jansma Uitvaartverzorging biedt u de mogelijkheid om een uitvaart te verzorgen in huiselijke kring.
Uw dierbare wordt thuis opgebaard, er kan persoonlijk afscheid worden genomen door familie, vrienden en kennissen op het moment dat u dat zelf wenst. Op de dag van de uitvaart houden we een plechtigheid bij u thuis, geheel naar uw eigen wens en invulling, daarna vertrekken we naar de begraafplaats of het crematorium naar keuze.

Nieuw
. Ben Jansma Uitvaartverzorging biedt u de unieke mogelijkheid om een afscheid te organiseren in het bijzijn van de urn met daarin de as van uw geliefde.

Hiervoor hebben wij een afspraak gemaakt met een crematorium in de omgeving. Enkele uren na de crematie kunt u op deze locatie een afscheidsbijeenkomst houden zoals u dat wenst met gebruikmaking van de faciliteiten van het crematorium of in besloten kring bij u thuis.
We vertellen u graag meer over deze nieuwe manier van afscheid nemen.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.